Kära INLPTA medlemmar och INLPTA Tränarkollegor

Coronaviruspandemin har förändrat våra liv privat och professionellt, med social distans, förbud mot sammankomster och stängning av de flesta företag har och kommer att ha en stor inverkan på våra liv.

Men vi måste alla anpassa oss till förändringarna.

Efter en del överväganden och anpassningar till andra NLP-föreningar anser vi att det är bäst att 2020 införa ett undantag möjligt för INLPTA-utbildare att avsluta eller göra sina utbildningar om möjligt med videokonferens verktyg – som Zoom, Skype, Facetime. Blizz, eller andra och använda e-learning verktyg för att underlätta träningen.

Alla tränare måste dokumentera förändringarna i sina vanliga program och hur de har gjort sina testprocedurer online.

Antal timmar (i klassrummet eller övervakad träningstid) och innehåll förblir som det är.

Jag vet att vissa delar måste anpassas lite, andra mycket.

Alla certifikattexter från och med nu kommer att ha en ändring för att ange hur många timmar utbildningen hade i klassrum och hur många online-timmar, om några (jag kommer att ändra alla certifikatmallar och sätta dem online).

Det är svåra tider för alla utbildare och det är en kris av enormt stor omfattning för utbildningsföretag. Så vi måste acceptera utmaningen och vara tillräckligt flexibla för att den ska fungera utan att offra våra principer om kvalitet, professionalism och etik.

Jag önskar er alla väl, håll er friska.

I grundarna av INLPTA:s namn,

Bert Feustel, medgrundare INLPTA