Om INPLTA

 

International NLP Trainers Association

International NLP Trainers Association (INLPTA) säkerställer kvalitet, professionalism och etik i de NLP-utbildningar som hålls av anslutna tränare. Här hittar du NLP-tränare och NLP-utbildningar av högsta kvalitet.

Grundutbildningen i NLP (NLP Practitioner) finns i en mängd olika utföranden och omfattningar på marknaden. Värdet på olika certifieringar kan därför variera väldigt mycket beroende på tränarens kompetens, utbildningens omfattning och certifieringskrav. Ett INLPTA certifikat är ett internationellt erkänt bevis på förstklassiga kunskaper och färdigheter. Anledningen till att ett INLPTA certifikat har fått ett sådant erkännande är bland annat:

Omfattningen av din träning

INLPTA kräver minst 130 timmar träning med en INLPTA ansluten tränare för att certifieras som NLP practitioner. (Omfattningen på en grundutbildning i NLP varierar på marknaden från 50 till 150 timmar)

Certifiering

INLPTA kräver att både färdigheter och teoretiska kunskaper säkerställs (t.ex. 85% rätt på teoretiska delen). Variationen på marknaden är allt ifrån certifiering utifrån närvaro upp till certifieringar i nivå med INLPTA. INLPTAs utbildningsgrupper består dessutom ofta av max 20 deltagare vilket gör att du får en nära kontakt med din tränare. Denna kontakt ger inte bara möjlighet att följa din färdighetsutveckling utan också att ge personlig feedback.

Din tränares egen utbildning

En INLPTA tränare har minst 400 timmars NLP-träning bakom sig och omfattande teoretiska studier. Träningen och studierna är utspridda över minst 2 år och oftast mycket längre.

Ladda ner INLPTA Presentationsbroschyr

Professionalism

Här hittar du NLP-tränare och NLP-utbildningar av högsta kvalitet.

Kvalitet

INLPTA har en internationell standard för olika nivåer av NLP-utbildningar.

Etik

Läs INLPTAs etiska riktlinjer som alla anslutna tränare följer.